Операцията на патриарх Неофит е преминала успешно

18:31, 11 май 22 25 1121 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Приключи операцията на бедрото на патриарх Неофит, след счупване на горната част на лявата бедрена кост, съобщи пресцентърът на УМБАЛ „Софиямед“, където той постъпи вчера. 

Патриарх Неофит претърпя инцидент

След операцията той се чувства добре, успокояват от болницата. От утре започват възстановителни и рехабилитационни процедури за неговото възстановяване.

Припомняме, че патриарх Неофит претърпя инцидент вчера следобед в патриаршеския дом в Софийската митрополия.

В последните години Патрирарх Неофит влиза няколко пъти в болница, като информацията за това стигаше до обществото по канали, различни от Църквата. През април м.г. водещият първото заседание на 45-тия парламент Мика Зайкова съобщи, че патриархът не присъства в пленарна зала, тъй като е болен. В кулоарите се понесоха слухове, че Негово Светейшество е получил удар, което бе опровергано от Светия Синод. По-късно стана ясно, че Неофит е в болница за ежегодни изследвания. Два месеца по-късно патриархът отново бе настанен в столично лечебно заведение. От пресцентъра на Светия Синод тогава обясниха, че главата на църквата е бил на рутинни изследвания.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама