Ученици ръководиха община Силистра за един ден

15:55, 10 май 22 25 1724 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Ученици ръководиха община Силистра за един ден. 10 деца от училища в Силистра „работиха“ днес в общинска администрация. Денят им започна с оперативка в Заседателната зала.

След като се запознаха с титулярите на длъжностите децата прекараха деня в кабинетите на: кмета на Община Силистра – д-р Юлиян Найденов, председателя на Общински съвет – Силистра – д-р Мария Димитрова, зам.-кмета „Хуманитарни дейности“ – г-жа Мария Недялкова, зам.-кмета „Финанси и икономика“ – д-р Мирослав Тодоров, зам.-кмета „Устройство на територията“ – инж. Тихомир Борачев, секретаря – г-н Ростислав Павлов, директор на д-я „Хуманитарни дейности“ – г-жа Цветана Игнатова, началник на отдел „Образование и младежки дейности“ – г-жа Виолета Динкова, началник на отдел „Местни данъци и такси“ – г-н Красен Костадинов и експерт „ВОМ“ – Илияна Пейчева, съобщиха от общината.



Членовете на Ученическия парламент на града се включиха в поднасянето на венци и цветя пред мемориалната стена на славата и паметника на 31-ви пехотен силистренски полк, по повод 9-ти май – Деня на победата.

В края на деня те се събраха отново в кабинета на кмета д-р Найденов и споделиха впечатленията си от динамичния ден. Учениците разказаха за големия обем документи, за специфичните дейности на всяка една от избраните от тях длъжности, но най-вече всички те споделиха за различния поглед, през който са видели работата на администрацията.  

Всички ученици заявиха желанието си да повторят този ден.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама