Звездите на „Съни бийч“ се събраха на специална прожекция

13:01, 06 май 22 25 1407 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Актьорите от хитовия сериал „Съни бийч“ се събраха заедно за старта на втория му сезон. Нетипичната прожекция превърна столично заведение в киносалон и предизвика много смях и вълнуващи моменти за главните герои. Иво Аръков, Евелин Костова, Боряна Братоева, Анджела Недялкова, Даниел Пеев – Дънди, Станка Калчева и Даниел Цочев бяха само част от звездния състав на поредицата.

Смеем се, забавляваме се, припомняме си много хубави моменти от снимачната площадка. Вече е минала една година от снимките на втория сезон, а сякаш беше вчера“, сподели Боряна Братоева.

Аня Пенчева, Лео Бианки, Алфредо Торес, Наталия Кобилкина, Влади Въргала и Кирил Ефремов са гост звезди, които се забъркват в невероятни ситуация в „Съни бийч“ 2.

Двойни игри, изневяра, отмъщение, сватба, бебе и нов хотел очакват зрителите в новите епизоди. Те са 14 на брой и мога да ви гарантирам, че ще се превърнат в любими за зрителите на bTV”, коментира един от продуцентите на сериала Андрей Арнаудов.

В новите епизоди четиримата приятели Гомес (Бойко Кръстанов), Ивон (Евелин Костова), Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков) се завръщат в курорта Слънчев бряг за поредният туристически сезон. Освен с най-големия си враг Никола (Явор Бахаров) те ще се борят с проблемите помежду си, а на омразата и разочарованието ще противопоставят любовта.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама