„Intelligent Music Project“: На Евровизия ще направим модерно рок шоу

09:32, 28 апр 22 / Култура 25 1868 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

„Intelligent Music Project“ заминават утре за Италия, за да представят България на Евровизия 2022 с песента „Intention“. Групата ще участва в първия полуфинал на 10 май в Торино.

„Правихме опити да правим музика по време на ограниченията, сега вече се връщаме към нормалността и сме повече от готови да представим страната в Италия“, каза пред БНТ вокалистът на групата Рони Ромеро.

Като музиканти носим отговорност пред обществото да донесем щастие, особено в тези трудни времена, в които живеем в момента. Точно това е посланието на текста и музиката на песента на д-р Милен Врабевски“, допълни той.

Светът на рока стиска палци на България за „Евровизия“

Според музиканта Светлин Славчев те имат доста добри шансове за успех. „Песента има своите достойнства и най-вече се откроява от останалите. Повечето участници са заложили на електронен денс тип звучене. Има нещо и за феновете на истинския рокендрол в палитрата от песни тази година. Разчитаме, че можем по някакъв начин да докоснем сърцата на рокфеновете и призовавам всички, които се идентифицират по някакъв начин, да ни подкрепят“, каза Славчев.

Бисер Иванов заяви, че на сцената ще направят класическо модерно рок шоу с ефекти, светлини и LED екрани. Това в последните години липсва, заяви той и определи, че това ще е плюс към тяхното представяне.

Иванов заяви, че песента вече се е приела много добре от публиката. „Показахме на хората, че в България може да се прави качествена рок музика. Още в началото на песента хората бяха на крака, аплодираха. По средата на песента, вече бяха научили припева и припяваха“, каза Иванов.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама