Ицо Хазарта: Борисов да подари на Путин ново кученце

11:34, 27 апр 22 / Политика 25 1465 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Днес Русия ни каза директно следното: „Вашият народ не ни интересува. Вашият министър-председател не поддава на подкуп или на заплахи, затова ние искаме да свалим правителството ви на всяка цена. България е руска“. Това написа във Facebook депутатът от „Продължаваме промяната“ Христо Петров, известен с рапърския си псевдоним Ицо Хазарта.

Нямаме диверсификация, а само джип в гаража на Арнаудова

Като човек и като българин днес аз съм разтревожен, но и спокоен. Разтревожен - защото знам какви дни предстоят за всички нас. Спокоен - защото повече от всякога съм убеден, че съм повярвал на правилните хора“, посочи той.

Големите кавички: „Бойко Борисов да си вземе кученцето от Путин“

И специално към г-н Борисов - сега си взимаш шейсетте прислужника и отивате да подарите на Путин ново кученце. Обещавам да ви уредя правителствения самолет. Може да вземеш и вашите приятели фашистите. Те, както знаеш, са под наем“, написа още Ицо Хазарта.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама