Мъж се барикадира и се самоуби в къщата си в Петърч

11:05, 25 апр 22 25 1506 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Мъж се барикадира и се самоуби в къщата си в софийското село Петърч.

От МВР съобщиха, че 25-годишна жена съобщила на полицейския патрул, който засякла на улицата, че след възникнал скандал бащата на детето й е нанесъл побой, направил е опит да я изнасили и убие чрез душене, след което е напуснал жилището й в Костинброд.

Пострадалата веднага била транспортирана за преглед и оказване на медицинска помощ в столична болница и впоследствие освободена без тежки травматични увреждания.

Установено е, че заподозреният, който е с криминалистически регистрации, обитава къща в село Петърч, след което на адреса веднага е изпратен автопатрул. При подхождането към къщата отвътре бил произведен изстрел, в резултат на което върху единия униформен служител се посипали счупени стъкла. 

На мястото са пристигнали психолози и части на специализирания отряд за борба с тероризма. Преди да започнат преговорите, мъжът се е самоубил. В близост до него е намерен незаконно притежаван пистолет.

Същевременно са проведени множество беседи с негови близки, поддържан е непрекъснат контакт с някои от тях. 

Огледът на мястото продължи след полунощ. Разследването на причините продължава, предаде bTV.

При инцидента няма други пострадали, мъжът е бил сам в сградата.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама