ИТН пак атакуваха Христо Иванов

11:15, 21 апр 22 / Политика 25 1503 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Депутатът от „Има такъв народ“ Иво Атанасов поиска оставката на съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов като председател на временната комисия за обсъждане на промени в Конституцията на България и закриването ѝ. 

„Не може да се рестартира нещо което не е стартирало. Не съм уверен, че като председател на тази комисия, Христо Иванов може да изпълни целите ѝ“, заяви депутатът от ИТН, цитиран от offnews.bg. Иво Атанасов обяви, че има „вътрешно усещане, че човек, който е участвал в правителството на Борисов“ не е подходящ да оглави комисията за промени в Конституцията

„На този светъл празник ще бъда спокоен и смирен, но на 3 май стават 3 месеца от създаването на комисията. Аз ще бъда смирен и ще поискам оставката на Христо Иванов, а на 3 май ще поискаме закриването на комисията“, закани се той. 

Христо Иванов отговори, че на драго сърце ще връчи оставката си като председател на комисията на извънреден коалиционен съвет следващата седмица. „Опитвах да намеря начин да изпълним оригиналния замисъл на тази комисия и в нейната работа да се включат и представители на опозицията, така че да изпълни своето предназначение като неутрална територия за диалог. Ще бъда много доволен ИТН да закрият конституционната комисия“, заяви съпредседателят на „Демократична България“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 4
1 Анонимен 12:30, 21 апр 22

Той все едно направи нещо в тази комисия....срам

2 Милен 14:06, 21 апр 22

Кой като Иванов - прибира си една тлъста пачка в края на месеца, а дори едно събрание не е свикал

3 Вико 14:09, 21 апр 22

Положенеито е "Хвани единия, удари другия". Нито Христо и ДБ, нито ИТН стават за нещо!

4 Петър 18:32, 21 апр 22

Отдавна е ясно, че Христо Иванов и работа са две несъвместими неща!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама