Филип Аврамов пародира видео на културния министър

09:29, 09 апр 22 / Култура 25 2663 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Министърът на културата Атанас Атанасов навърши на 3 април 32 години. По този повод вчера вечерта той пусна видео от кабинета си в министерството, с което благодари на всички, които са му честитили празника. Любопитно е, че на кадрите той седи на перваза на прозореца в кабинета си и го показва.

Благодаря на всички, които ми писаха за рождения ден. Нямате представа колко много ме зарадвахте и колко надежда и кураж ми давате. Знам, че ме няма известно време тук, но имам много какво да споделя и обещавам, че много скоро ще го направя. И ще продължа да го правя нататък“, казва Атанасов във видеото. Той стана популярен в социалните мрежи като „Просто Наско“, след като в първото си телевизионно интервю се представи по този начин.

По-късно актьорът Филип Аврамов публикува на своята стена видеоотговор, в който пародира видеото на министъра. „Здравейте, аз съм Просто Фильо от квотата на театралните актьори. И това не е шега, з@щото съм известен. Днес си направих селфи и видео, вдъхновен от Nasko Atanasov, за да ме видят и чуят в Министерство на културата. Здравей татееееее, Здравей Наскоооо“, написа Аврамов.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама