Red Hot Chili Peppers с нов албум и звезда на Алеята на славата

16:15, 01 апр 22 / Култура 25 1523 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Новият албум на американските фънк рок легенди Red Hot Chili Peppers „Unlimited Love“ излезе на музикалните пазари на 1 април. Албумът съдържа 17 песни и ще е с общо времетраене 73 минути.

Това е първи албум на бандата от 6 години насам, както и първи с китариста Джон Фрушанте след „Stadium Arcadium“ от 2006-а.

Барабанистът Чад Смит заяви в интервю, че музиката „звучи като нас четиримата, защото има специална химия между нас“ – „Звучи като Red Hot Chili Peppers, но е различно и ново...и за мен това е страхотно. Наистина новата музика много ни харесва и сме горди с нея“. Сега вече всички можем да се убедим в това.

„Unlimited Love“ e дванадесети студиен албум в дискографията на Red Hot Chili Peppers. Дискът съдържа 17 песни и е продуциран от Рик Рубин, с когото калифорнийците работиха върху „Blood Sugar Sex Magik“ (1991), „Californication“ (1999), „By The Way“ (2002) и „Stadium Arcadium“(2006), пише БНР.

На 31 март, на церемония в Холивуд, Red Hot Chili Peppers получиха своя звезда на Алеята на славата.

„Red Hot Chili Peppers“ продадоха песните си за над 140 млн. долара

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама