През април всички мобилни планове на А1 ще са с безкрайни минути и мегабайти

09:40, 01 апр 22 25 1460 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

През април всички, които сключат абонамент за някой от мобилните планове ONE, ще получат безкрайни минути и мегабайти на максимална скорост в 5G ULTRA за първите пет месеца от договора им.

Клиентите на мобилните планове Unlimited, които предлагат неограничени минути и мегабайти за целия срок на договора, ще получат еднократен бонус „Неограничени МВ“, който могат да подарят на друг номер от мрежата на А1. Бонусът също ще е валиден за период от пет месеца и по този начин клиентите на плановете Unlimited ще могат да зарадват свой близък с неограничен мобилен интернет.

През следващите 30 дни всички мобилни планове на компанията ще дадат неограничени минути и мегабайти на максимална скорост в 5G ULTRA за период от пет месеца, а след тяхното изтичане клиентите ще продължат да ползват условията на плана, или могат да го надградят. Новите абонати на мобилните планове Unlimited през април ще могат да подарят пет месеца безкрайни мегабайти на свой близък в мрежата на А1 чрез мобилното приложение Моят А1 или неговата уеб версия на A1.bg.

Телекомът предлага широк избор от мобилни планове спрямо различните нужди на потребителите. Сред тях има четири плана ONE, с включени национални минути от 600 до неограничени, и мегабайти на максимална скорост в страната - от 600 до 20 000. Те се предлагат на цени от 19,99 до 34,99 лева на месец.

Плановете с безкрайни минути и мегабайти са три и завършват с Unlimited Ultra, който предлага неограничени национални минути, мегабайти, неограничена максимално достижима скорост на мобилния интернет и достъп до 5G ULTRA мрежата на А1 за целия период на договора.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама