Неочаквана бременност и предложение за брак в новите епизоди на „Мен не ме мислете“

11:09, 31 мар 22 25 2102 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Рожденият ден на Ася (Дария Симеонова) ще се окаже един от най-незабравимите и емоционални моменти за нея. След решението ѝ да приключи отношенията с адвокат Касимов (Руши Видинлиев), той ѝ изпраща в пакет общите им спомени, които е оставила в дома му. Въпреки това Мартин се надява двамата все пак да изгладят нещата и за целта решава да ѝ купи чифт скъпи обици за празника. В бижутерския магазин обаче юристът обърква пликчетата и вместо обиците, Ася получава като подарък пръстен. Шокът за младата асистентка е огромен – мъжът, с когото вече не вижда общо бъдеще, сега ѝ предлага брак. Явният гаф, който е направил, изненадва и самият Мартин. Ще успее ли адвокатът да се измъкне от ситуацията, ще признае ли за грешката си или вече ще е сгоден мъж за дъщерята на шефа, гледайте в новите епизоди на „Мен не ме мислете“ всеки четвъртък и петък, от 20:00 часа.

Изненадите за Ася обаче не спират дотук. Съвсем скоро тя не само че най-накрая ще разбере коя е мистериозната приятелка на баща ѝ, но и ще получи неочаквана новина. Виктор Захариев (Владимир Люцканов) и младата му половинка Богдана (Александра Димитрова) са в очакване на бебе. Бъдещата майка е бременна в третия месец и двамата с щастливия татко вече кроят планове за съвместното си бъдеще. Как обаче ще приеме Ася новината, че ще става кака?

Раждане в домашни условия в „Мен не ме мислете“

Междувременно Павел Биков (Петър Антонов) все по-устремено ухажва Яна (Весела Бабинова) и се надява да спечели сърцето ѝ. Той е готов на всичко, за да я има, дори да стигне до крайности. 10 000 лева е сумата, която бизнесменът предлага на бившия ѝ мъж Христо (Иван Юруков), за да напусне живота йѝзавинаги. Ще приеме ли Христо огромната сума или ще се опита да си върне любовта на Яна?

Новият ухажор на Яна не буди много доверие у адвокат Касимов. Още повече, че от документите по бракоразводното дело на Биков и съпругата му Рени (Станислава Николова) наяве излиза признанието ѝ за насилие, което мъжът ѝ е упражнявал върху нея. Крие ли бизнесменът тъмни тайни, гледайте сериала „Мен не ме мислете“, четвъртък и петък, 20.00 ч., по bTV.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама