Първо интервю с Андре Токев от затвора

15:08, 30 мар 22 25 3511 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Първото интервю с шеф Андре Токев от затвора в Казичене направи журналистът Мартин Карбовски. Първата част на разговора бе публикувана в профила му в Youtube.

„Журналистът остана повече от изненадан, защото след десетки интервюта с лишени от свобода за пръв път попада на човек, който смята, че си е заслужил наказанието“, се посочва в описанието на видеото.

Андре Токев бе осъден на 10 месеца лишаване от свобода, след като бе хванат да кара в нетрезво състояние. Той вече излежа един в Централния софийски затвор и един в този в Казичене, като му остават още осем месеца.

Шеф Андре Токев влиза в затвора

В интервюто Андре Токев определи затвора като „много приятно място“, на което има време да спортува и чете. „Аз имах бърнаут – бях доста прегрял, и тук, в затвора, осъзнаваш много неща по друг начин. И много хора могат отстрани да си помислят за досегашния, настоящия и следващия живот“, посочи той. „Мястото е човек да се осъзнае, да помисли. И се възползвам от осмисля нещата от моя живот“. Хората в затвора готвачът определи като много интересни и колоритни. 

Токев все още не работи в кухнята на затвора. Той обясни, че се храни в стола и момчетата, които готвят там, се справят добре с продуктите, които им дават.

Шеф-готвачът разказа и как минава един негов ден: „Имаме проверка в 6-6.30 ч. След това закусвам – ядки, банани, ябълки за пречистване. После съм на фитнес – там се социализираме. След това е обядът. След това четем книги. И или ходим малко навън, или пак фитнес. После гледаме малко телевизия. Вечеря“.

Аз съм като на санаториум. Важно е човек как си го нагласи“, посочи той.

Токев обяви, че твърдо е отказал алкохола. „Като не мога да го понасям, по-добре да не го правя“.

Егото ти много се прибира. Като си на дъното, можеш много добре да видиш какво се случва нагоре“, заяви той.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама