„Свидетелят Петков инициира всичко”

17:56, 28 мар 22 / Политика 25 1836 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Свидетелят Петков инициира всичко дотук: арестът на лидера на опозицията и всички незаконни действия, свързани с това – по този начин бившият финансов министър Владислав Горанов коментира пред журналисти ситуацията около ареста си, след като днес беше разпитан пред прокурор.

Той визира премиера, като подчерта, че днешните му показания са свързани с въпроси, на които е отговарял и преди. „Свидетелят Петков участва в опит за разчистване на сметки с опозицията в момент, когато има далеч по-големи кризи в държавата. Виждате, че в много твърдения на хора от изпълнителната власт чувате тезите на г-н Божков“, допълни Горанов, цитиран от bTV. 

Борисов: Докато се тълпите тук, кабинетът тегли дългове

Бившият министър разказа и как е протекъл 24-часовият му арест: „Помещенията бяха добре обзаведени, нямаше некоректно поведение на полицейските власти“. Той обаче не е решил дали ще си търси правата в Страсбург: „Не ми се иска да съдя държавата за глупостта на някого“.

Арнаудова: Не съм рекетирала никого през живота си

Това, което се случва, е целенасочена политическа атака към нас. Защото ГЕРБ става първа политическа сила“, коментира Севделина Арнаудова, след като беше разпитана в Софийската градска прокуратура.

Тя посочи, че при разпита с нищо никой не я е изненадал. „Не съм изнудвала и не съм рекетирала никого през живота си”, добави Арнаудова, като заяви, че няма причина да се страхува за живота си.

След излизането си от разпита Арнаудова беше лаконична, като поясни, че е подписала декларация да не разгласява факти, предаде Нова телевизия.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 19:40, 28 мар 22

Ей, големи наглеци! Дано скоро европейската прокуратура да ви привика на разпит, повдигане на обвинения, съд и затвор! Нашата прокуратура с този милиционер и необразован човечец нищо няма да свърши.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама