Хитови заглавия от Оскарите на специални промоционални цени в А1 Видеотека

15:13, 24 мар 22 25 1151 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

А1 прави специална изненада за абонатите на Xplore TV, за да могат да се насладят максимално на треската за Оскари в края на март. В А1 Видеотека номинирани и наградени по време на церемонията на Наградите на академията филми ще бъдат на разположение за абонатите срещу символичната такса от 0,99 лeвa от 24 март до 8 април. Селекцията включва над 20 заглавия, подбрани специално за потребителите на А1 Видеотека, сред които има фаворити за тазгодишната церемония, както и вече добре познати филми от предишни години.

Всеки филм може да бъде гледан множество пъти в рамките на 48 часа след наемането му в А1 Видеотека. След края на промоционалната кампания филмите ще могат да бъдат наемани на стандартни цени от 4,99 или 6,99 лева.

Сред новите заглавия се отличават научнофантастичният феномен „Дюн“, най-новото попълнение в поредицата за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“, който ще е наличен в платформата до 4 април, а от 25 март А1 Видеотека ще предложи и запленяващата история за две от най-големите звезди в тениса „Методът Уилямс“.

„Дюн“ беше един от най-обсъжданите филми през 2021 г., особено от феновете на литературната поредица, за които екранизацията беше дългоочаквана. Филмът получи рекорден брой номинации за Оскар през тази година – цели 10. Последното попълнение в поредицата за легендарния Джеймс Бонд също представлява огромен интерес за киноманите със своите три номинации. Даниел Крейг отново се въплъщава в легендарния шпионин, с което предоставя на феновете поредното спиращо дъха филмово изживяване. От своя страна биографичната лента за едно от най-известните семейства в тениса „Методът Уилямс“ запали сърцата на зрителите с историята за Серина и Винъс Уилямс и техния баща, който в началото на кариерата им като професионални тенисистки е и техен треньор. Лентата получи 6 номинации за Оскар през настоящия сезон, включително и такава за Уил Смит, който играе главната роля във филма.

Сред над 20-те филмови предложенията в А1 Видеотека за сезона на Оскарите има и вече добре познати на публиката хитови заглавия, обрали овациите на критиците на церемонията през изминали години. Всеки от филмите от легендарната трилогия „Кръстникът“ също е достъпен за абонатите на Xplore TV само за 0,99 лева. Екранизации на известни литературни произведения като „Великият Гетсби“ и „Ема“ са включени в селекцията. За любителите на мюзикълите А1 Видеотека предлага и световната поп икона Лейди Гага заедно с холивудската звезда Брадли Купър в наградения с Оскар „Роди се звезда“. Сред заглавията зрителите могат да се насладят и на спиращата дъха военна драма „Дюнкерк“.

Заглавията от сезона на Оскарите са само част от над 20 000 заглавия в А1 Видеотека. Платформата Xplore TV предлага на своите абонати широка палитра от филми и сериали, предназначена за всеки вкус и възраст. Функцията за AI препоръки позволява на телевизионната платформа да „запомня“ предпочитанията на зрителите, научавайки се да им предлага подходящи за техния вкус заглавия.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 




Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама