Манолова разговаря със Стефан Янев за нов проект

17:24, 22 мар 22 / Политика 25 1429 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Движение „Изправи се БГ“ води разговор с екипа на бившия служебен премиер Стефан Янев за създаване на нов широк социален проект.

Янев: Когато му дойде времето, ще обявим политически проект

„Да, в различни социални формации, хора, които са социално ангажирани, с биография. Водим разговори за създаването на широк социален проект, който да бъде истинска социална алтернатива. И тъй като с екипа на господин Янев имаме еднакви възгледи и за случващото се в страната, и за перспективите пред България, ние си сътрудничим и със сигурност ще си сътрудничим и в бъдеще“, потвърди Мая Манолова, цитирана от БНР.

Манолова определи като пълен провал политиката на кабинета в социалната сфера и даде за пример преизчислението на пенсиите в сила от 1 януари т.г., ощетило по думите ѝ хиляди, пенсионирали се до 2019 г.

100 дни по-късно: Какво се промени?

В стоте дни от своето управление това правителство не успя да защити най-уязвимите и партията на Корнелия Нинова си затвори очите, за да се извърши този чудовищен акт срещу пенсионерите, заяви Манолова.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама