„Спрял Ганьо да си почине и изхвърлил цялата си смрад сред природата“

13:51, 22 мар 22 25 1479 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Тия дни пътувах из страната и съм потресен от това, което видях. Превърнали сте България в сметище. Това написа сценаристът и телевизионен водещ Иво Сиромахов във Facebook.

По голите храсти плющят от вятъра найлонови пликчета и мазни хартии. Коритата на реките са пълни с изхвърлени автомобилни гуми. Всяка крайпътна отбивка е постлана с дебел килим от пластмасови шишета, салфетки, опаковки от вафли, фасове“, пише той.

Спрял Ганьо да си почине и изхвърлил цялата си смрад сред природата. Щото той вярва, че след него постоянно трябва да върви някой и да му чисти. Нещо повече – убеден е, че другите са длъжни да му чистят“, казва още Сиромахов.

„Снимах доста такива забележителности, но няма да публикувам снимките, защото ме е срам. Погнусен съм. Пътят към по-добрия живот, който смятате, че заслужавате, е постлан с боклуците, които всекидневно изхвърляте, където ви скимне. Няма да можете да ги прескочите. Ще си останете сред тях“, посочва той.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама