Големите кавички: „Петков и Рашков са форсмажоретки на Божков“

16:00, 21 мар 22 / Големите кавички 25 1796 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата: Арести, форсмажор и фотьойли

Кирил Петков и Бойко Рашков са форсмажоретки на Васил Божков. Това обяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тези ли ще ми спазват правилата, те ли ще ми бъдат моралния стожер? Един нарушител на Конституцията със самочувствието, че е морален лидер на цялото общество? За мен той отдавна не е министър-председател на тази държава, той има само едно качество в момента, същото притежава и Бойко Рашков - форсмажоретки на Божков. Това видяхме онази вечер при извънредния им брифинг, което пък изобщо не знам защо налагаше извънредност, звучеше като онази неотложност предната вечер“, коментира тя във връзка с действията на МВР при ареста на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Попитана дали е наясно с това кой носи отговорност за несъбраните над половин милиард лева за държавния бюджет от хазарт в периода 2014 -2019 г. Атанасова не успя да назове виновник. „Знам, че по времето на третото правителство на Борисов законът беше така променен, че това да се промени и „щетата“, която очевидно е нанесена на Васил Божков е това той да започне да си плаща тези средства към хазната.

„Стават 100 дни, откакто управлява това аматьорско правителство… Това е един политически Франкенщайн, събран в един мол с една единствена мисъл – да изчегърта ГЕРБ. Мисля, че през последните 48 часа им стана ясно, че ГЕРБ не може да бъде изчегъртана, защото ние не сме партия, основана на омразата, ние сме партия на градежа…“, каза още Атанасова.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама