След боя за олио: Отменят следващата промоция

13:31, 14 мар 22 25 3108 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

След боя за олио на промоционални цени миналата събота, от веригата хранителни магазини Kaufland излязоха с официална позиция по случая. От там отбелязват, че продуктът традиционно присъства в промоционалните им предложения.

Опашки, бой и смъртен случай заради олио на промоция

Конкретната продажба беше планирана и организирана дълго време преди пазарната ситуация да се усложни заради напрегната международна обстановка. Във времето сме доказали, че клиентите могат да разчитат на нас и затова промоцията не беше отменена. Бяха предвидени ограничения за покупка на максимален брой от промоционалния продукт и предприети допълнителни мерки за предотвратяване на струпвания“, се посочва в позицията.

КЗП: Запазете потребителско хладнокръвие

„След внимателно анализиране на ситуацията и с цел предотвратяване на напрежение се отменя планираната за събота, 19.03.2022 г., продажба на олио на цена 3,69 лева. Уверяваме потребителите, че ще продължим да работим за всекидневното осигуряване на стоки от първа необходимост“, пишат още от веригата хранителни магазини.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама