„Трябва да се борим за държавата си, а не да се бием за олио“

11:07, 12 мар 22 25 2214 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Трябва да се борим за държавата си, а не да се бием за олио. Тази наша битка е истински важната. Това написа транспортният министър Николай Събев, след като днес пред магазините на голяма гранителна верига се извиха дъли опашки за олио на промоция, стигна се дори до бой и един смъртен случай.

Украинците завладяха умовете и сърцата на хората по света със знамето си. Превърнаха символа на своята държава в знак на героизъм и копнеж за свобода.

Българските символи стават жертва на партизанщина и служат за долнопробна политическа употреба. Знамето ни се вее редом с чуждо знаме на национални празници, Ботев и Левски се татуират по прасци и кореми. Институциите на България са под постоянен хибриден натиск.

Символите на държавността са нашия дух, нашия щит и меч, и тези, които ги оглавяват, трябва да бъдат на тази висота“, отбелязва Николай Събев. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Но имате пари, нали?! 10:21, 13 мар 22

Въпросът е за средностатческия българин и още повече бедните, които едва оцеляват. А също и за медийното затъмнение, защото се премълчава фашизирането на Украйна и войната от години в Донбас

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама