Бургас и Пловдив домакини на Bulgaria Wants You

14:02, 10 мар 22 25 3238 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Бургас и Пловдив ще бъдат домакини на Bulgaria Wants You. Форумът ще се състои на 26 март в Международен конгресен център Бургас (ICCB), а ден по-късно на 27 март в Международен панаир Пловдив.

„Живот и кариера – защо в България?“ е първото по рода си събитие в Бургас и Пловдив. В рамките на 5 часа, освен вдъхновяващи истории на успеха, посетителите ще могат и лично да се запознаят с потенциални бъдещи работодатели. Със свои щандове ще присъстват 30 от най-отговорните компании в страната.

Събитието е напълно безплатно, но се изисква предварителна регистрация на: www.bulgariawantsyou.com/events 

Тъй като форумът бе отложен през месец януари заради пика на Ковид вълната, организаторите напомнят, че всички направени регистрации ще важат за новите дати без нужда от заверяване. 

По традиция събитието „Живот и кариера-защо в България“ ще бъде открито от основателите на платформата Bulgaria wants you – Иван Христов и Андрей Арнаудов. „Целта е да се мотивират присъстващите да се развиват у нас и да ги запознаем с възможностите за работа, които компаниите в България предоставят. Посетителите ще получат безценни съвети от професионалния и житейски опит на реализирани предприемачи и бизнес лидери. Посланието към всички в залата ще бъде едно – „Намери причина да останеш“, разказа Андрей Арнаудов.

Андрей Арнаудов в „Политкаст“: Трябват ни идеи, по-големи от самите нас

Лекторите на събитието в Бургас ще бъдат предприемачите Димитър Караиванов, Дарин Маджаров, Андрей Давчев, Геновева Христова, Иван Георгиев и Евгени Борисов от Pontica Solutions, а в Пловдив в качеството си на лектори ще се изявят икономистът Николай Василев и Стефан Григоров от „Фермата 7“.

Събитието е подкрепено от Асоциацията на индустриалният капитал в България, а bTV Media Group е ексклузивен медиен партньор.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама