Почина Десислав Чуколов

11:29, 08 мар 22 25 5054 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

На 47-годишна възраст почина заместник-председателят на партия „Атака” Десислав Чуколов. Новината бе съобщена в ефира на телевизия „Алфа”.

„С прискърбие ви съобщаваме, че тази сутрин след тежко боледуване на 47-годишна възраст почина нашият приятел, съмишленик и съратник Десислав Чуколов”, написаха от медията.

Чуколов е роден на 22 декември 1974 в Русе. Завършва Русенския университет със специалност „Европеистика“ и до включването си в политиката работи като компютърен специалист в родния си град. Женен е, с едно дете. Владее английски, руски и немски език.

Член е на партия „Атака“ от учредяването ѝ на 17 април 2005 г., а от 11 юли 2005 г. е народен представител в 40-о Народно събрание. От 21 септември 2005 г. е заместващ представител на България в делегацията в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа. От 8 март 2006 г. заема длъжността парламентарен секретар.

Бил е депутат в Европейския парламент и народен представител в 40-тото, 41-то, 42-то, 43-то и 44-то Народно събрание.

Екипът на Topnovini.bg поднася искрени съболезнования на семейството и близките на Десислав Чуколов! Нека почива в мир!

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 15:47, 08 мар 22

Бог да го прости! Не го харесвах като политик, но твърде е млад за Божието царство!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама