Задържаха група за кражби на гориво от база на държавния резерв

15:31, 05 мар 22 25 1592 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Полицията в Горна Оряховица залови група за кражби на гориво от база на държавния резерв. Базата се намира в село Поликраище, община Горна Оряховица.

Борисов: В България има две партии - ГЕРБ и МГЕРБ

Заловени са шестима души, петима от които служители на частната охранителна фирма, която охранява обекта. Шестият е служител на петролната база. Полицията е извършила претърсвания в автомобилите и жилищата на заловените, където са намерени общо около 2500 литра нафта. В дома на един от задържаните са установени и 140 литра алкохол без документ за платен акциз, както и казан за варене на ракия, съобщи БНТ. 

Полицейската акцията е проведена през нощта в петък, като до нея се е стигнало след следене на задържаните в последната седмица. По случая с горивото е образувано досъдебно производство. 

Петков обвини младежите от ГЕРБ за паниката с горивата

Предстои работата по изясняване на случая и документиране на престъпната дейност на задържаните да продължи под наблюдението на прокуратурата.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама