Ревност, съмнения и неочаквани обрати в новите епизоди на „Мен не ме мислете“

20:10, 02 мар 22 25 1971 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Подозрения за изневяра и ревност ще станат повод за неловки ситуации между героите в новите епизоди на сериала „Мен не ме мислете“ тази седмица. Случайният телефонен разговор, който Христо (Иван Юруков) провежда с непознатия Г-н Ефективен, още повече ще засилят съмненията му, че бившата му съпруга Яна (Весела Бабинова) вече го е заменила с нов мъж. В стремежа си да разбере повече за случващото се в личния живот на Яна, той стига до крайности и ще посее подозрението за изневяра и в мислите на Ася (Дария Симеонова). Как младата асистентка реагира на новината, че Мартин (Руши Видинлиев) има друга жена в живота си и ще има ли смелостта да му поиска обяснение, зрителите могат да разберат от 20.00 часа, в ефира на bTV.

Дали отношенията между Яна и Мартин будят необосновани съмнения у близките им или между тях наистина се заражда привличане? Адвокатът не крие възхищението си от борбената майка, което все по-често го кара да я възприема в неочаквана и провокативна светлина. 

Графа и Орлин Горанов в премиерния епизод на „Мен не ме мислете“

Междувременно нахъсаният адвокат попада в няколко неловки ситуации, които могат да му костват работата. Мартин е човекът от кантората „Захариев и Захариев“, на когото е поверено делото за побой, повдигнато срещу депутата Киров. В образа на политика е актьорът Роберт Янакиев, за когото подобна роля не е непозната и от реалния живот, тъй като преди години беше част от Столичния общински съвет. Срещата между двамата обаче приключва с крах, защото дъщерите на Яна нахлуват при тях и провалят всичко. За Мартин работата с този клиент изглежда безвъзвратно изгубена, докато случаен разговор на Яна с непозната жена не се превръща в основен коз за възможен обрат на делото. 

Двамата застават един до друг в съдебната зала и за делото, което се води срещу Яна за побой над мъжа й. Нещата не изглеждат обнадеждаващи за младата майка, тъй като адвокатът й е видимо неадекватен и по всичко личи, че и на втория път, в който трябва да я защитава, ще се провали. Още повече, че ответната страна има свидетел, който може да им гарантира победата. Ще успее ли Мартин да обърне хода на делото и да излезе победител, гледайте в новите епизоди на „Мен не ме мислете“.

Към многобройните си проблеми Яна ще добави и сериозни неприятности със социалните служби, след като в резултат на здравословен проблем приятелката й Ева (Любомира Башева) не успява да изпълни поет ангажимент към децата й. Тя пък не подозира, че е станала неволна жертва на майка си и по всичко личи, че скоро може да й се наложи да се изнася от дома си. 

Гледайте „Мен не ме мислете“ всеки четвъртък и петък, от 20.00 часа, по bTV.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама