Стоичков със скандални разкрития за треньорската си кариера

14:05, 27 фев 22 / Спорт 25 2326 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Легендата Христо Стоичков направи скандални разкрития от треньорската си кариера. Камата даде специално интервю за испанскто издание „AS“, където сподели защо се е оттеглил и дали някога би се завърнал.

„Не ми липсва треньорската скамейка. Преживях няколко странни неща, които докоснаха сърцето ми. Не можех да позволя името ми да бъде опетнено от футбола“, призна Стоичков пред изданието.

Христо Стоичков в топ 20 на най-известните футболисти

Ето защо реших да се махна от онзи бардак. В крайна сметка винаги съм се борил за страната си, за Барселона... И идват хора, които не са от моя спорт, за да ми кажат какво трябва да направя, това и онова - печелиш мач, губиш мач.... Това не работи при мен. Така опитаха да действат, когато бях в Селта. Двама президенти разговарят по телефона. Ако спечеля, ако загубя... Затова си помислих - вървете по дяволите всички. Същото нещо ми се случи и в Южна Африка. В последния мач, ако биехме, ставахме шампиони. Президентът влезе в съблекалнята и започна да говори на някакъв друг език, който дори не разбирах. Накрая загубихме мача и шампионата. Същото ми се случи и в националния отбор на България... И името ми не е опетнено“, посочи той, цитиран от БГНЕС.

Приемам, че бях агресивен на терена, но когато ми докоснат сърцето с подобни интриги, не мога да ги понасям“, допълни Камата. „Повече не. Може да работя в офис като спортен директор, да работя за децата, нещо във ФИФА или УЕФА, но треньор повече не“, категоричен бе той.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 3
1 Анонимен 19:30, 10 мар 22

не ставаш

2 Анонимен 19:35, 10 мар 22

Болшевишки Боклук, защо не приемеш Украински бежанци, имаш пари.

3 SEKA4 19:50, 10 мар 22

БОЛШЕВИШКИ БОКЛУК. ЗАЩО НЕ ПРИЕМАШ УКРАИНСКИ БЕЖАНЦИ. ИМАШ ПАРИ

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама