Сашо Кадиев се извини заради нецензурни думи в ефир

19:43, 23 фев 22 25 2790 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Водещият на предаването „Преди обед“ Сашо Кадиев се извини заради свои нецензурни думи в ефир по време на живото включване от протеста на „Възраждане”.

В момента, в който министър-председателят Кирил Петков се опитваше да говори пред освиркващите го демонстранти, зад кадър се чу гласът на Кадиев: „Ама айде бе, господин Петков, говорете нещо, стига да е...”. Звукорежисьорите обаче веднага заглушиха думите зад кадър.

Искам да се извиня за емоционалния си и недопустим изблик в ефира на днешното издание на „Преди обед“.

Старая се да спазвам етичните норми и правила за поведение не само като знак на професионализъм, но преди всичко - на уважение към целия екип на предаването и телевизията, нашите гости и всички вас, нашите зрители. За съжаление, понякога в резултат на преумора, нетърпение и момент невнимание, човек казва неща, които не мисли и за които съжалява.

Както знаете, по време на извънредното включване в „Преди обед“, докато изчаквахме да продължим - използвах нецензурни думи в ефир по повод прекъсването. Поведението ми бе недопустимо и съжалявам за случилото се. bTV винаги е спазвала и налагала най-високи професионални стандарти и ще продължа да се придържам към тях“, пише Кадиев в профила си в Instagram.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 10:54, 25 фев 22

БТВ вместо интерактивна се превърна в ИНТЕРПЕДЕРАТИВНА телевизия....то не бяха арменци,гърци,арнаути,алеути и какви ли не....ама този МАМИНИЯ и МАМА му вече идват в повече....Което и предаване да погледнеш.....само хилещи се джендъри,некадърни актриси с по едно филмче зад гърба си....."талантливото синче на Мама" дето от 09-12 ни занимава със семейните си пикантерии,бръснатите си крачета,чорапките с цвят на дъгата и албанското си потекло.....А сега и педалските му псувни,,,,Махнете това недоразумение Кадиев и простата му МАМКА ако искате поне малко да отскочите от дъното на което сте!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама