Сватбен бум на 22.2.2022 г.

11:38, 22 фев 22 25 1607 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

80 сватби ще се проведат в София на днешния 22.2.2022 г.

„На днешната дата има много сериозен бум, днес ще бъдат сключени 80 брака, което в сравнение с другите дни е много сериозно натрупване. За пример ще ви кажа, че в неделя сме направили 19 брака“, обясни пред БГНЕС Любомир Ковачев, който е директор на „Столичен дом за радостни обреди“.

Има дати, на които много хора избират да сключат своя граждански брак.

„Днешната дата е с много сериозно натрупване, поради факта, че в нея има 6 двойки. Това се сключва един път в столетието. Двойката от нумерологична гледна точка е много добра цифра – в смисъл, че носи късмет, позитивна е и затова доста хора са избрали днешния ден, за да сключат своя брак“, посочи Любомир Ковачев.

На 14 февруари е имало 10 сватби, но Ковачев отбеляза, че тази година Денят на влюбените се паднал в понеделник. „Наистина основните дни, в които се сключват бракове са събота и неделя“, каза Ковачев.

В началото на септември също има голямо натрупване на желаещи да сключат брак.

COVID-кризата се отразила и на сватбите. Около 5890 са сватбите през 2019 г., следващата година са с 1000 по-малко. Има понаваксване през 2021 г.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама