Денди е с опасност за живота

10:21, 21 фев 22 / Политика 25 2293 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Прокуратурата разследва опит за убийство над популярния светски хроникьор Любомир Милчев – Денди. Нападението е било извършено в апартамента му на 17 февруари от около 14.00 часа до 01.50 часа на другия ден. 

Образувано е досъдебно производство, като е разпитан и свидетел. Извършен е оглед на местопроизшествието, иззети са веществени доказателства, извършват се оперативноиздирвателни мероприятия, предстоят и експертизи, съобщиха от прокуратурата.   

Денди е бил пребит и е в изключително тежко състояние в столичната болница „Света Анна“. Има сериозна опасност за живота му. Приет е в четвъртък – с тежка черпно-мозъчна травма“, каза за Нова телевизия Антон Луков, говорител на УМБАЛ „Св. Анна“. Денди е в медикаментозна кома.

За съжаление, шансовете да се пребори за живота си не са големи, той не е идвал в съзнание. Бит е брутално в главата“, посочиха още от болницата.

Настася Филиповна, приятелка на Денди, призова във Facebook който има възможност да дари кръв. За сега ни остава само да се молим Денди да има късмет! Който желае да дари кръв може да го направи в Национален Кръводарителски център на името на Любомир Илиев Милчев. От там дават бележка, която носите в Окръжна болница! А от понеделник можете да кръводарите и в самата Окръжна“, написа тя.

Настася пита и за кучето на Денди, което е изчезнало. „Ако някой знае какво е станало с кученцето на Денди - нека пише. Ще се намери приемен дом за него, докато надявам се от все сърце Денди се оправи! Това е информацията, която имам“. 

Работата по случая продължава. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама