Цветанов: Димитър Христосков винаги е защитавал интереса на Ветрен дол

19:23, 20 фев 22 / Политика 25 1207 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Димитър Христосков е кметът, който винаги е защитавал интереса на Ветрен дол. Това обяви председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов на среща с жителите на селото.

Димитър Христосков е кандидатът на Републиканци за България на предстоящите на 27 февруари избори за кмет на село Ветрен дол. „В негово лице, ние имаме най-подготвения и амбициран човек, който ще работи за вас“, обяви Цветанов и призова жителите на селото да го подкрепят.

„Вие познавате Димитър, който винаги е защитавал интереса на жителите на Ветрен дол като кмет и с неговото избиране няма да бъде допусната експлоатацията на кариерата за инертни материали, край вашето село“, заяви Цветанов, цитиран от пресцентъра на партията.

„Знаем, че ще има опити за манипулации на изборния процес, заради това гласувайте масово, за да не може вотът ви да бъде изопачен. Надявам се, че компетентните органи ще вземат мерки, за да не бъде опорочен предстоящият избор в неделя, а в края на деня ще се поздравим с преизбирането на Димитър Христосков“, каза на ветрендолци председателят на Републиканци за България.

Цветанов разговаря с жителите на селото, които му разказаха както за проблемите си, така и какви са им очакванията след изборите следващата неделя. Ветрендолци заявиха подкрепата си за Димитър Христосков, който в продължение на десет години бе кмет на селото.

Кандидатът Димитър Христосков каза, че на изборите в неделя той се изправя срещу Марин Рачев, а също така и, че няма да позволи, ако бъде избран за кмет на Ветрен дол, кариерата за инертни материали да започне да работи.


Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама