А1 с две награди в петото издание на B2B Employer Branding Awards

13:52, 16 фев 22 25 1252 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

А1 получи две награди от конкурса B2B Employer Branding Awards 2021Компанията беше отличена за иновациите в обучението на таланти в пандемични условия. В специалната категория „Изгряващ лидер“ наградата беше заслужено присъдена на Яна Янкова, старши мениджър „Финтех и дигитални решения“.

В категория „Иновации в обучението на таланти (по време на пандемия) журито на конкурса оцени високо подхода на А1 да стимулира и подкрепя надграждането на знанията и уменията на талантите в компанията чрез специално създадената ICT академия. Програмата е с фокус изцяло върху най-иновативните високотехнологични решения на компанията за корпоративни клиенти. При нея А1 използва новаторски подход за повишаване на компетенциите на талантите от направление „Корпоративни продажби“ в условията на пандемия, като с помощта на специално създадени виртуални обучения ги подкрепя да повишават знанията си за разширяващото се портфолио от високотехнологични решения на компанията.

През 2021 година обученията в ICT академия бяха обособени в 7 ключови модула, сред които „Софтуер като услуга“, „ИТ сигурност“ и „Интернет на нещата“. В рамките на 54 сесии ICT академия регистрира общо 1900 участия. Всички обучения бяха водени от 23 лектори, представители на А1, експерти в своята област, и помагаха на талантите от направление „Корпоративни продажби“ да надградят знанията си по 16 специфични теми.

Яна Янкова беше отличена от журито на конкурса за приноса си към развитието на дигиталните и финтех услуги на А1. Като старши мениджър „Финтех и дигитални решения“, под нейно ръководство са отдел „Финтех и дигитални решения“, екип „Дигитални интернет решения“ и екип „Дигитални маркетингови решения“. През 2021 година екипите, за които тя отговаря, достигнаха над 40 служители. Лидерските ѝ качества, фокусът върху развитие на нови източници на приходи с добавена стойност за компанията и клиентите, както и умението ѝ да мотивира и развива потенциала на членовете на екипите допринесоха за значително разширяване на портфолиото от предлагани услуги в подкрепа на дигиталната трансформация. За по-малко от година екипът на Яна Янкова създаде и поддържа над 500 кампании, а приносът им към общите приходи на компанията надхвърля няколко милиона лева.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама