Големите кавички: „Хората усещат промяната с корема си“

15:54, 15 фев 22 / Големите кавички 25 1868 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата: Пици, вестникарски изрезки и стари тапети

„Хората усещат промяната с корема си“. Това обяви премиерът Кирил Петков във връзка с работата на правителството и атаките на опозицията.

„ДПС още не могат да повярват, че сме на тези позиции. Оглавили сме изпълнителната власт и нямаме никакви зависимости. Това никога не се е случвало и сега те не знаят какво да ни правят. А още повече ги вбесява фактът, че ние сме много целенасочени и искаме да направим промяната, която сме обещали. Не беше един маркетинг, за да отидем на власт, напротив. Целта ни да сме на тези позиции е да изчистим държавата от бремето на корупцията, в което затънала 30 години“, каза още премиерът.

„Ние не сме взели пари от някой, нито дължим на някой нещо. Единственият интерес, който ни интересува е този на държавата. И въпреки че и ГЕРБ, и ДПС всичките хвърлят медийни публикации и се опитват да сложат було върху нашата работа. Истината е, че хората усещат с корема си, че за първи път от 30 години има едни хора, които са решили да работят за техния интерес“, обяви министър-председателят.

„Аз виждам, че ДПС са страшно изнервени. Виждам, че те в момента излизат извън контрол, това не е типично за тях. Всъщност един от индикаторите, че ние се движим в правилната посока, е когато виждаш, че Делян Пеевски от първия ред на парламента нещо вика…Тяхната реакция явно е на база на страх“, добави Петков.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама