Джо Байдън покани Били Айлиш в Белия дом

19:40, 11 фев 22 / Свят 25 1792 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Певицата Били Айлиш посети Белия дом, където се срещна с президента Джо Байдън преди концерта си във Вашингтон. На срещата бе и брат й Финеас О'Конъл, който също е певец и автор на песни.

В изявление от Белия дом съобщиха пред изданието „The Hill“, че семейство Байдън „отдавна са фенове“ на музиката на Айлиш и Финеас.

Айлиш, Финеас и техните родители Маги и Патрик са били „поканени“ да посетят Белия дом и да се срещнат с президента.

В сряда вечерта Айлиш изнесе концерт в Capital One arena във Вашингтон. „Били и Финеас бяха наши поддръжници по време на кампанията на Байдън, а семейство Байдън са дългогодишни фенове на тяхната музика“, заявиха от Белия дом.

Били Айлиш: Оставете ме да живея живота си

През август 2020 г. Били Айлиш изнесе концерт на виртуалното събрание на Националния комитет на Демократическата партия за 2020 г., представяйки за първи път публично песента си „My Future“.

По време на събитието певицата заклейми тогавашния президент Доналд Тръмп, като заяви, че той „унищожава страната ни и всичко, за което ни е грижа“, припомня БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама