Бисмарк Чарлс пусна на търг медала си от Купата на България

17:52, 08 фев 22 / Спорт 25 1681 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Нападателят на ЦСКА Бисмарк Чарлс остана трогнат от отдадеността и желанието на „армейските“ фенове да подпомогнат любимия си клуб в създалата се ситуация около казусите с ФИФА

Ганайският стрелец, който миналата година донесе Купата на България, посети музея на стадион „Българска армия“ и декларира желанието си да предостави своя медал от паметния мач за каузата на привържениците, съобщиха от ЦСКА.

„Някои казват, че съм героят в този мач. Не - героите сте Вие, феновете на клуба, които го подкрепяте в добри и лоши моменти, както сега“, заяви Бисмарк.

За ценното отличие всички желаещи ще могат да наддават на благотворителен търг до 13 часа на 13 февруари (неделя). Това може да се направи под клипа в официалната фейсбук страница на отбора, както и в Youtube канала на ЦСКА. Спечелилият търга ще получи медала лично от голмайстора.

От няколко дни привържениците на клуба събират средства, които да помогнат на ръководството да погаси задълженията си, заради които им е наложена забрана за картотекиране на футболисти в два поредни трансферни прозореца. 

Задълженията, разпоредени от Спортния арбитражен съд в Лозана, са около 3 млн. лева. След изплащането им забраната за картотекиране ще бъде вдигната.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама