Победа на доброто: Събрана е сумата за лечение на дъщерята на Стойко Сакалиев

16:30, 08 фев 22 25 2088 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Победа на доброто - за по-малко от 24 часа беше събрана сумата, необходима за лечението на дъщерята на футболната звезда Стойко Сакалиев.

Бившият национален нападател на България и настоящ административен директор в ЦСКА съобщи, че дъщеря му Любомира страда от рядко и много тежко заболяване, като предстои химиотерапия и помоли за помощ в трудния момент.

„Дъщеря ми е болна от много рядък вид рак - синовиален сарком. Преди месец претърпя тежка операция, премахнаха и бъбрека и сега предстои лечение, химиотерапия. Сумата, която беше обявена от болницата е ориентировъчна и е около 70 000 евро!“, написа той.

Сакалиев публикува банковите сметки, по които всеки желаещ може да преведе пари и да помогне на дъщеря му. А няма и ден по-късно парите са събрани. 

Бих искал да изкажа огромната си благодарност към всички Вас - за моралната подкрепа и съпричаност в този наистина труден момент… освен средствата, които всеки един отдели, за мен всъщност тази положителна енергия, която изпратихте към дъщеря ми е най-важна!.. Благодаря ви,благодаря от сърце!Думите са излишни…“, написа той.

Както бе обещал по-рано, кампания по набиране на средства вече е преустановена. Сакалиев ще приложи извлечение от банковите сметки, за да имапълна прозрачност и ще дава информациа за това как протича лечението и как се израходват средствата за него.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама