Шефът на CNN подаде оставка заради афера

08:32, 03 фев 22 / Свят 25 1660 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Президентът на CNN Джеф Зукър обяви оставката си за това, че не е разкрил романтична връзка с колежка от телевизията, съобщи АФП.

„Със сигурност ми се иска мандатът ми тук да беше приключил по друг начин“, заяви Зукър в послание до служителите на мрежата. „Но това беше един невероятен период. И аз обичах всяка минута от него“.

Джейсън Килар, главен изпълнителен директор на WarnerMedia, компанията майка на CNN, заяви, че е приел оставката на Джеф Зукър като председател на WarnerMedia News and Sports и президент на CNN Worldwide.

„Като част от разследването на работата на Крис Куомо в CNN, бях попитан за връзка по взаимно съгласие с най-близката ми колежка, човек, с когото съм работил повече от 20 години. Признах, че връзката се е развила през последните години. От мен се изискваше да я разкрия, когато тя започна, но не го направих. Сгреших. В резултат на това днес подавам оставка“, пише Джеф Зукър в служебна бележка, съобщи БНТ.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама