Обраха бензиностанция в София, има ранен

16:45, 02 фев 22 25 1884 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Грабеж е извършен рано тази сутрин на столична бензиностанция на „Ботевградско шосе“. Пострадал е служителят на обекта.

По първоначална информация мъж е влязъл в бензиностанцията, нападнал е служителя и му е нанесъл удари, след което е задигнал неголяма сума пари от касата. След нападението той е избягал с лек автомобил.

Състоянието на служителя е стабилно. В момента на местопрестъплението се извършва оглед. Извършителят се издирва, предаде bTV.

Четирима задържани при опит за обир на офис на мобилен оператор

По повод грабежа на бензиностанцията от Българската петролна и газова асоциация (БПГА) уверяват, че по вътрешните стандарти на компаниите, които членуват в асоциацията, инкасо автомобилите минават през обектите по няколко пъти на ден.

Ето защо в самите бензиностанции не се държат повече от 100-150 лева в брой. До събирането на парите от инкасо автомобилите те се съхраняват в специални сейфове, до които персоналът няма достъп. Това важи особено за работата през нощните часове, уточняват от БПГА.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама