Седмицата започва със слънце

07:00, 31 яну 22 25 1381 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Днес ще преобладава слънчево време. Около обяд от запад облачността, средна и висока, ще започне да се увеличава. Северозападният вятър ще отслабне, привечер ще се ориентира от югозапад, ще е до умерен. Максималните температури ще са между 4° и 9°, в София - 4°.
 
Над Черноморието ще преобладава слънчево време, след обяд облачността, средна и висока, ще започне да се увеличава. Ще продължи да духа до умерен, по северното крайбрежие преди обяд временно силен запад-северозападен вятър, вечерта ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще са 8°-9°. Температура на морската вода е 5°-6°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, според прогнозата на НИМХ.
 
Над планините ще преобладава слънчево време, около обяд облачността ще започне да се увеличава. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 1°, на 2000 метра - около минус 6°.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама