Пуснаха директни полети от България до Сейшелите

09:14, 29 яну 22 25 1941 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Днес рано сутринта първият директен полет от България до Сейшелските острови със 175 пътници на борда кацна на международното летище в столицата Виктория.  Посрещнаха ги представители на сейшелското Министерство на външните работи и туризма, туроператори, и представители на хотелски вериги.

Екзотичната страна е все по-популярна сред българите, тъй като е сред най-лесно достъпните дестинации в настоящата ковид обстановка. Полетът се реализира от авиокомпания Bulgaria Air.

Всички 175 пътници на борда на първия полет получиха членска карта Клуб „Приятели на Сейшелите в България“, предоставени от Максим Бехар, Почетен Генерален консул на Република Сейшели в България. Той поздрави всички пътуващи като им каза „Пътувате към най-красивата дестинация на света. Насладете се на почивката си. Снимайте, преживявайте и споделяйте с нас.“, съобщиха от Летище София.

Работим активно за удвояване на маршрутите от София, включително директни услуги до екзотични дестинации като Сейшелите и Малдивите. Летище София е повече от писта и терминали, ние се стремим да популяризираме дестинация България и ежедневно да разширяваме мрежата от полети“, сподели Хесус Кабайеро, изпълнителен директор „СОФ Кънект“.

Вторият чартърен полет до Сейшелите вече e  запълнен. Той излита от София на 25 февруари. Екзотичната страна стана все по-популярна сред българите, които сега ще бъдат значително улеснени при пътуването си до там. Те се допускат само с негативен PCR тест, без изискване за карантина.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама