Слънчева, но студена сряда

07:00, 19 яну 22 25 1389 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Времето ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен запад-северозападен вятър, който по-късно през деня ще започне да се ориентира от югозапад. Максималните температури ще бъдат между 1° и 6°, в София около 1°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен северозападен вятър, който вечерта ще започне да се ориентира от югозапад. Максималните температури ще бъдат между 3° и 5°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, но след обяд ще отслабне.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа силен и бурен северен вятър, който през деня ще започне да отслабва. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 0°, на 2000 метра - около минус 5°.                      

В четвъртък вятърът ще е от запад-югозапад, до умерен. Главно дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 5° и 10°. През по-голямата част от деня ще бъде предимно слънчево. Към вечерта и през нощта срещу петък облачността ще се увеличи и в петък ще бъде облачно. От запад на изток ще превали сняг. С умерен до силен вятър от северозапад ще нахлува студен въздух и температурите бързо и чувствитено ще се понижат, сочи прогнозата на НИМХ. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама