Георги Иванов е новият технически директор на БФС

16:58, 17 яну 22 / Спорт 25 1779 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Георги Иванов – Гонзо става технически директор на БФС. Легендарният нападател ще бъде пряко отговорен за работата на всички национални отбори, на треньорската школа, както и за развитието на детско-юношеския и женския футбол у нас, обявиха от футболния съюз.

Функцията на техническия директор е с фундаментална тежест в модернизираната административна структура на БФС, разработена според препоръките на УЕФА и проекта „Футболни федерации на бъдещето“.

Георги Иванов беше спортно-технически директор на Локомотив Пловдив. Той се раздели изненадващо с пловдивските „железничари“ в края на миналата година.

Назначението на Георги Иванов на тази позиция е в тон със заявената от президента Борислав Михайлов политика на освежаване на кадрите в ключови за развитието на футбола звена, изтъкват от БФС.

Визията, краткосрочните и дългосрочни приоритети на Георги Иванов в новата му роля, както и начините за постигане на целите на технически директор ще бъдат представени в медийните канали на БФС в идните дни.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама