Почина актьорът Иван Рудаков от сериала „Кухня“

11:41, 17 яну 22 / Свят 25 2703 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Почина актьорът Иван Рудаков от сериала „Кухня“. Тъжната вест съобщиха родителите му - режисьорите Алексей Рудаков и Елена Николаева. Той си отиде на 44-годишна възраст. 

„Чудото не се случи. Нашата Ванечка, нашият любим син, вече го няма!!! И не знаем как да живеем с това! Молете се за покоя на душата му“, написаха вчера те във Facebook. 

Ден по-рано те съобщиха, че Иван Рудаков е в реанимация на апаратно дишане заради проблеми със сърцето и белите дробове, които се проявили след преболедуван коронавирус през лятото на миналата година. „Молете се за възстановяването на нашия син Ванечка, който в момента се намира в интензивното отделение и е в изключително тежко състояние. Вярваме, че със съвместни молитви ще върнем Ваня към живота“, призовават те. Не е известно дали актьорът е бил ваксиниран. 

Рудаков е роден през 1978 г. Той изпълнява ролята на моториста Стас в сериала „Кухня“. Играе и като следователя Олег Данилов в сериала „Медиум“. Влиза в ролята и на старшия оперативен работник Алексей Звонарев в сериала „Ланцет“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама