Б.Т.Р. представиха новия си клип на годишнината от албума „Играта“

19:45, 16 яну 22 / Култура 25 2164 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

На 16 януари се навършвар 20 години от излизането на албума „Играта“ на група Б.Т.Р. „Все едно беше преди 5-6 години, а всъщност са толкова много“, разказа музикантът Атанас Пенев пред bTV.

Така си даваме сметка какъв път извървя нашата група и колко неща постигнахме заедно“, допълни Славчо Николов. „Минахме през много хубави моменти, минахме и през лоши, но те ни направиха по-силни“.

Музикантите споделиха, че за правили албума в доста лош период за групата, но са се мобилизирали и са написали едни от най-хубавите песни. „По това време периодът беше лош, но ние вече бяхме известно име, затова помирисвахме успеха“, сподели Атанас Пенев.

Двамата вече са бащи на пораснали деца и дъщерите им са се насочили към сцената, но не музикалната – желанието и ме да станат актриси.

Музикантите си спомниха големите си концерти в Азия, на които са присъствали хиляди души публика, а в Китай дори милиони.

В началото на 2022 г. Б.Т.Р. представиха клипа на новата си песен – „Някога“:

А на 11 февруари групата ще свири в НДК – клубен концерт, на който ще направят представяне на новия си албум.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама