Samsung Galaxy S21 FE 5G идва с изчистен дизайн, мощен процесор и 5G ULTRA

15:56, 07 яну 22 25 1695 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

А1 започва продажбите на представения преди броени дни от Samsung модел Galaxy S21 FE 5G. Съкращението означава „Fen Edition”, а смартфонът със сигурност би допаднал на любителите на бранда. Той комбинира най-добрите характеристики на устройствата от последната серия флагмани на бранда, а възможността му да поддържа 5G ULTRA означава, че закупилите го от А1 ще могат да сърфират в мрежата с гигабитови скорости.

Samsung Galaxy S21 FE 5G идва с 6,4-инчов Dynamic AMOLED 2X дисплей, който може да се похвали с отлична резолюция от 2340x1080 пиксела и честота на опресняване от 120Hz за супер плавна картина. Устройството е със значително по-тънък корпус и по-малка рамка от предшественика си, а зад изчистения дизайн на смартфона се крие забележителна здравина. Причината за това е покритието от Corning Gorilla Glass Victus – най-здравото стъкло Gorilla, монтирано на смартфон. Самият корпус, макар и лек, е метален и издръжлив, като потребителите могат да избират между един от 4-те пастелни цвята: графитено сиво, лавандула, маслено зелено и бяло.

Любителите на фотографията ще се радват да научат, че Samsung Galaxy S21 FE 5G идва с тройна основна камера, с три отделни обектива изпълняващи специфични функции, които гарантират професионално качество на снимките и видеоклиповете. Устройството е снабдено с ултраширока камера с 12 мегапиксела, широкоъгълна камера с още 12 мегапиксела и телефото камера с 8 мегапискела. Селфи камерата също е много прецизна и разполага с 32- мегапикселов обектив, като портретите са с отлично качество дори при снимане през нощта. Софтуерните иновации Multi recording и Vlogger mode позволяват да снимате едновременно и с основната, и със селфи камерата.

За да работи без проблем с гигабитовите скорости 5G ULTRA на А1, Samsung Galaxy S21 FE 5G трябва да разчита на най-новия и мощен процесор - 8-ядрения Qualcomm Snapdragon 888. Батерията на устройството има голям капацитет от 4 500 mAh, за да издържи цял ден, а закупилите телефона ще могат да се възползват и от опция за супер бързо 25W зареждане. От друга страна, с функцията за безжичен PowerSharе Galaxy S21 FE 5G може да зарежда и други устройства – безжични слушалки, смарт часовник или дори друг смартфон.

Samsung Galaxy S21 FE 5G вече може да бъде закупен от магазините на А1 и онлайн на А1.bg. Цените му започват от 999,99 лева при закупуване в брой с тарифен план Unlimited Ultra. При покупка на лизинг, стойността на устройството възлиза на 48,99 лева на месец за двугодишния срок на договора.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама