Тео Ушев е приет във ВМА с Covid-19

17:00, 31 дек 21 25 2146 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Световноизвестният български аниматор Теодор Ушев е настанен във ВМА с COVID-19. Ушев беше на лечение в родния си Кюстендил, след като даде положителна проба навръх Коледа. Тогава аниматорът обяви, че за него Дядо Коледа се е оказал „Дядо COVID19“. 

За хоспитализирането си в софийската болница съобщи самият той в Instagram с думите „Завършвам тази „страхотна“ година със стил“. А на снимката се вижда, че е поставен на системи в болничното заведение. 

Малко след това Ушев публикува и графики „Скечове от ковид отделението“ и „Витоша“, нарисувани вчера и днес.
 

Теодор Ушев е най-награждаваният български аниматор. Преди година той беше обявен за най-влиятелен аниматор в света за последните 25 години. Филмите му печелят над 80 приза, а за „Сляпата Вайша“ има номинация за Оскар. Самият той потвърди, че е ваксиниран срещу Covid-19.

Как така от хилядите ми познати само българи желаят „да пукна“?

Как така се случва, че от всичките ми, хиляди познати, някои от които и ваксиноскептици, само българи ме проклинат, желаят ми „да пукна“, злорадстват, че съм бил ваксиниран, пък съм се заразил (за това как и защо, ще пиша щом се оправя), назидават, злорадстват, поучават?“ Това написа в профила си във Facebook Ушев след първите реакции за преместването му във ВМА.

„Нова година е, обичайте се и се чувствайте късметлии,  ако може да прегърнете семействата си. Но в такива моменти, се броят и приятелите - благодаря ви, на всички, за подкрепата! Щастлива Нова година да имате, на всички, бъдете здрави! И знаете - ваксинирайте се!“, добавя в поста си Ушев.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама