Политиците ни честитиха празниците

16:35, 25 дек 21 / Политика 25 2136 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Традиционно политиците честитиха на българите най-светлите християнски празници. В социалните мрежи заваляха пожелания и послания, семейни снимки и трапези. 

Премиерът Кирил Петков публикува снимка със съпругата си и трите им дъщери. Със селфито ни честити Бъдни вечер.

Кирил Петков присъства и на празничното богослужение в храм-паметника Св. Александър Невски“. Той проведе и кратка среща с българския патриарх Неофит.

Бившият служебен премиер, в момента министър на отбраната, Стефан Янев пък пожела радост, топлина и уют да има в домовете на всички. „Пожелавам здраве и благоденствие, мир, любов и светлина по пътя ни. Нека традициите и изконните ни ценности да ни сплотяват и да ни показват вярната посока. Нека здравата връзка с миналото и с нашите корени да ни дава сили, за да продължим да отстояваме националната си идентичност и да реализираме нашата обща кауза - да направим България просперираща държава, с която да се гордеем“, написа той.

А друг наш експремиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов не изневери на собствената си традиция и публикува снимка с внуците си. Да сме здрави и щастливи, мир и любов в домовете ни! И нека Рождество да изпълни дните ни с надежда!”, пожела той.

Изглежда внуците Бойко и Иван са слушали много, и са получили куче за подарък. 

Лидерът на БСП и вече вицепремиер и министър на икономиката Корнелия Нинова показа как домакинства за празниците и меси питка. Да има здраве, спокойствие, късмет и благодат във всеки дом“, пожела тя.

Слави Трифонов поздрави българите във Facebook с песента „Кой уши байряка“ в изпълнение на малката Елена. „Тези талантливи деца са настоящето на България и това е толкова прекрасно”, написа той.

Мир в сърцата и светлина в душите, написа съпредседателят на „Демократична България“ ген. Атанас Атанасов.

Нека символът на новото начало докосне сърцата ви и донесе на вас и близките ви здраве, мир и благоденствие, топлина и светлина в душите ви, хармония в живота ви! Днес – в дни на кризи и страхове, повече от всякога имаме нужда от надежда и единение!”, написа лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама