Откриват ски сезона на Витоша

17:47, 23 дек 21 / София 25 2691 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

На 24 декември, в навечерието на коледните празниците, за всички скиори и сноубордисти врати ще отвори „домашната“ на софиянци планина Витоша. Началото на сезона ще бъде дадено с дневно каране, а на 27-и декември ще бъде пуснато и нощното.

На място кипи усилена подготовка на зоната, като в момента времето позволява и снежните оръдия по писта „Лалето“ работят почти непрестанно, за да се осигурят възможно най-добри условия за практикуването на зимни спортове.

На 24 декември за втори пореден сезон ще заработи и пистата за шейни, която бе обособена по съвместна инициатива на Фондация „София – Европейска столица на спорта“ и Витоша ски над хижа Алеко през януари тази година и бързо стана любимо място за забавления на малки и големи на Витоша, пише БГНЕС.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Виктор 16:17, 29 дек 21

Тази година благодарение на времето и празниците ще мога да се порадвам на по-дълго каране на "Лалето". Направо си е като подарък за коледа :)

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама