Джейсън Деруло с първи концерт в България през 2022 г.

19:15, 21 дек 21 / Култура 25 2764 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Джейсън Деруло ще изнесе първия си концерт в България на 14 август 2022 г. Гостуването на американския изпълнител у нас е част от европейското му турне, като музикалното събитие ще се състои на пристанището в Бургас. Билетите за концерта влизат в продажба от утре (22 декември) само на ticketstation.bg, съобщават организаторите.

С интереси и забележителни успехи в поп, аренби, фънк, хип хоп и соул музиката, Деруло е истински музикален хамелеон, който стои еднакво добре в класически колаборации със Стиви Уондър и Кийт Ърбан, така и в дуети със съвременни поп звезди като Деми Ловато, Адам Лавин и Ники Минаж.

Мултидисциплинарен артист – певец, композитор, танцьор, а напоследък – и актьор, Джейсън Деруло носи актуалната си слава безметежно във всички интернет платформи и тя му отива. Той е един от 10-те най-популярни изпълнители с профили в Tik Tok с повече от 50 млн. последователи и не рядко избира именно тази платформа за музикалните премиери на новите си песни.

Певецът от хаитянски произход, който стана баща в началото на тази година, може да се похвали със 7 млрд. гледания в YouTube и над 200 млн. продажби. От старта на кариерата си през 2009 г. Джейсън Деруло е продал повече от 30 млн. сингъла, 11 от тях, сред които и абсолютните хитове в България „Wiggle“, „Talk Dirty“, „In My Head“ и „Whatcha Say“, му печелят статус на платинен артист, пише bTV.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама