„Metallica“ отбелязва 40 години на сцената със серия концерти

17:05, 18 дек 21 / Култура 25 2117 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Хевиметъл ветераните от „Metallica“ ще отбележат 40 години на сцената със серия концерти в Сан Франсиско. Барабанистът Ларс Улрих се пошегува, че „едва сега започват“ и обеща, че най-добрите години за бандата тепърва предстоят.

Първото събитие започна тази сутрин от 7 ч. българско време (21 ч. на 17 декември в САЩ), а вторият концерт ще може да се гледа отново от 7 ч. сутринта на 20 декември.

Най-богатата метъл група в историята на рока е...

Билетите за двата концерта са предлагани само на членовете на фен клуба на „Metallica“ „Fifth Member“. Всички почитатели на групата могат да гледат изпълненията им и на живо от вкъщи чрез „Amazon Music“ и „Prime Video“, независимо дали имат абонамент.

Metallica работят върху "карантинен" албум по Zoom

Юбилеят ще бъде отпразнуван и с благотворителна кухня за бедните и почистване на Оушън Бийч. Рокаджиите отбелязаха, че най-важното от всичко в празненствата са феновете им, които ще дойдат от целия свят, за да ги видят, пише bTV. 

Официалната дата на създаването на „Metallica“ е 28 октомври 1981 г. Днес това е една от най-влиятелните хеви-метъл групи на всички времена

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама