„Има такъв народ“ поема тежки ресори, от които всички бягат

16:00, 13 дек 21 / Политика 25 1453 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Бих могла да уверя и нашите коалиционни партньори, че ние ще бъдем последователни, лоялни и коректни партньори. Това заяви от трибуната на Народното събрание Виктория Василева от „Има такъв народ“.

Днес приключва времето за лозунги, заклинания и празни обещания. От днес започват делата, по които ще бъдем оценявани от българските граждани“, посочи Василева.

Според нея в следващия Министерски съвет от ИТН поемат тежки ресори, от които всички бягат. „Но ние като политическа партия, която никога не е бягала от своята отговорност, ще направим всичко необходимо, за да не се срамуват българските граждани от нас“, заяви Василева, цитирана от БНТ.

Ще продължим да бъдем истински, шарени, по някого може би по-остри, да не спестяваме и добрите и лошите новини за правителството. Защото истинското партньорство трябва да се гради върху принципи, каквито сме заложили в подписаното споразумение“, каза още Виктория Василева.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама