Коледна елха изникна от дупка на пътя

13:19, 13 дек 21 25 1484 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Коледна елха изникна от дупка на пътя за софийското село Миланово. Дръвчето е украсено с гирлянди и играчки, има си и звезда. А високо е закачено и специално послание за добрия старец, което гласи следното: „Дядо Коледа, ти си нашият бос, моля - направи го тоя мост. От Н.А.П.И“, става ясно от публикации в социалните мрежи.

Част от пътя между селата Лакатник и Миланово, община Своге, е пропаднал. От месеци местните хора алармират за опасността, но без резултат.

Пътят свързва Софийска област и Монтанско и е доста натоварен. За пропадането на платното сигнализираха и от Института за пътна безопасност, като съобщиха, че кметът на Миланово неуморно сезира АПИ, но реакция няма.

През зимата обстановката се усложнява допълнително, заради излизащата на платното вода и образуването на поледици, които са предпоставка за пътни произшествия.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама