Фурията Ваня изгони грънчарката Ралица от „Фермата“

22:15, 04 дек 21 25 3278 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Големият финал на „Фермата“ е само след две седмици и битките за оцеляване стават все по-жестоки.

След тежък двубой лайфкоучът Ваня изхвърли от риалитито една от сериозните си конкурентки за стоте хиляди - грънчарката Ралица и така записа четвърта победа на Арената.

Снимка: „Фермата“

Преди да се справи с червенокосата занаятчийка, блондинката, която до този момент не познава загубата, хладнокръвно отстрани фризьорката Анастасия, бившата стюардеса Цвети и футболната съпруга Теодора, и така си разчисти пътя към титлата и чека.

Като истински ветеран на Арената, Ваня се метна без страх в боя, продължил в два поредни дни. Тя позволи на съперничката ѝ да я победи само в първото изпитание - висене на кол и показа на какво е способна в останалите сблъсъци, съобщиха от екипа на предаването.

Снимка: „Фермата“

Русокосата фурия беше по-точна при целенето по дървени трупчета и демонстрира по-добър баланс, бързина и сила при носенето на препълнени менци. Останала без дъх, мъкна тежка торба с пясък, мощно засмукваше вино с маркуч и опъваше огромна прашка. Във всеки миг от двубоя Ваня беше по-концентрирана, упорито преодоля всяко препятствие и заслужено триумфира под дъжда с 14 на 1.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама